Samsung Galaxy S11: prvi renderi na temelju špekulacija

Stigla je jesen, a s njom i špekulacije o budućem Samsungovom top modelu. Naravno, radi se o Galaxyju S11 koji će po svoj prilici biti predstavljen krajem veljače ili početkom ožujka 2020. godine.

Odmah moramo reći da u ovom trenutku nema pouzdanih informacija o tome kako će uređaj izgledati ni što će sve donijeti, ali neke indicije otprilike daju naslutiti što nas čeka.

Za početak, prve rendere na temelju pretpostavki izradila je PhoneArena, a oni ukazuju da prednja kamera ugrađena ispod zaslona o kojoj se špekuliralo još nije spremna za komercijalnu upotrebu, tako da će S11 vjerojatno sadržavati rupicu na sredini kao i Galaxy Note 10+. Naravno, to podrazumijeva da će zaslon biti od ruba do ruba, a sukladno dosadašnjoj praksi, oblik kućišta će biti malo zaobljeniji.

Veće promjene bi se napokon trebale dogoditi na polju kamere budući da i osnovni senzor aktualnog Notea 10+ porijeklo vuče još od modela S9, a pomaka na području optičkog povećanja također nije bilo.

Zato bi Samsung u Galaxyju S11 trebao donijeti potpuno redizajniranu kameru koja bi uz novi senzor (vjerojatno 108 MP s pixel binning tehnologijom za proizvodnju 27 MP fotografija) navodno trebala donijeti i 5x optičko povećanje. Pretpostavka je da se radi o periskopskoj tehnologiji kakvu smo vidjeli na Huaweiju P30 Pro. Uz ove dvije, na raspolaganju će biti još i ultra-širokokutna, te DepthVision kamera kao određena vrsta ToF senzora.

Autori na PhoneAreni navode još novosti koje bi novi Samsungov top model trebao donijeti, no ti detalji više spadaju u želje, tako da ih nećemo komentirati. Bilo kako bilo, kako se bude približavao datum predstavljanja, glasina će biti sve više, a do sada smo svjedočili kako je ogroman dio njih u pravilu bio točan.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT