Android

Samsung Galaxy S23 FE navodno stiže već u srpnju

Samsungova S serija pametnih telefona jedna je od najpopularnijih u svijetu Androida, no s obzirom na relativno visoku cijenu, nije dostupna širem krugu kupaca. Zbog toga je korejska kompanija u nekoliko navrata bila lansirala posebne FE (Fan Edition) verzije Galaxy S uređaja, koji su dolazi po nešto pristupačnijoj cijeni. Tako smo upoznali Galaxy S20 FE i Galaxy S21 FE, dok je lani model Galaxy S22 izostao.

U međuvremenu su se pojavile špekulacije da bi Samsung ove godine mogao vratiti ovu popularnu varijantu svojih flagshipa, što bi se po tadašnjim informacijama trebalo dogoditi krajem godine.

Međutim, najnovije glasine sugeriraju da će Samsung ovoga puta malo uraniti s predstavljanjem Galaxyja S23 FE, što bi se trebalo dogoditi već tijekom ljeta. Kao razlog navodi se navodno slaba prodaja osnovnog modela Galaxy S22, no moguće je da je Samsung jednostavno promijenio raspored za ovu godinu.

Isti izvori navode da će Galaxy S23 FE biti dostupan samo u određenim regijama, dakle ne i globalno, tako da za sada ne znamo hoćemo li ga vidjeti u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Ukoliko se ove glasine pokažu vjerodostojnima, svakako će biti zanimljivo vidjeti u s kakvim karakteristikama će stići i po kojoj cijeni će se prodavati. 

Naravno, s obzirom da se radi o pukim glasinama, ove informacije je svakako potrebno uzeti s rezervom.

Via