Samsung Galaxy S9 i S9 Plus bi mogli biti oko 1000 kuna skuplji od S8 i S8 Plus kad su stigli u prodaju

2017. godina ostat će zabilježena kao prijelomna kad je u pitanju poskupljenje smartfona. Vidjeli smo poskupljenja nekoliko top modela glavnih igrača na tržištu, s tim da je Apple definitivno donio pobjedu, probivši granicu od 1000 dolara, a kod nas 10.000 kuna. Množenje dolarskih cijena (bez poreza) pokazalo se kao najbolje mjerilo za izračunavanje cijena u Hrvatskoj.

No, da 2017. u svojim poskupljenjima ne bi ostala usamljena, u startu će se pobrinuti Samsung, koji će, prema najnovijim glasinama, cijenu Galaxya S9 i S9 Plus u startu prodavati za 100 dolara/eura/funti više nego kad su lani S8 i S8 Plus stigli u prodaju. Ukoliko se ove glasine pokažu istinitima, cijene ocih dvaju u u Hrvatskoj mogle bi biti oko 1000 kuna više.

Jedno poskupljenje pokreće drugo, tako da je potpuno opravdano očekivati da će i drugi proizvođači dizati cijene, barem kad su u pitanju najskuplji modeli.

PhoneArena

Techradar

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]