Samsung Galaxy S9 navodno donosi kameru s promjenjivim otvorom blende od f/1.5 do f/2.4

Ako je vjerovati najnovijim glasinama i procurjelim informacijama, nadolazeći Samsung Galaxy S9 izgledom se neće puno razlikovati od prethodnika, ali bi mogao donijeti značajnije novosti na području kamere.

Špekulira se da bi kamera Galaxyja S9 trebala sadržavati modul s promjenjivim otvorom blende, u rasponu od f/1.5 do f/2.4, što bi omogućilo dobivanje još boljih rezultata u svim uvjetima, od najlošijih do idealnih, a najveći otvor, tj. f/1.5, trebao bi imati presudan utjecaj na snimanje kvalitetnijeg usporenog videa.

Naime, S9 bi tako mogao dobiti mogućnost snimanja 1000 fps videa, za ultra usporene snimke poput one na Xperiji XZ Premium, no nadamo se da u ovom slučaju vrijeme neće biti ograničeno na par sekundi. Veliki otvor blende bi ovdje trebao pomoći zbog izuzetno velikog broja okidanja zatvarača u vrlo kratkom vremenu, ali i kod dobivanja još boljeg bokeh efekta.

Naravno, o kameri novog Galaxyja S9 još će biti riječi, a svi detalji, odnosno eventualna potvrda ovih glasina, neće stići prije samog predstavljanja uređaja, dakle na MWC-u krajem veljače.

Phonearena

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]