Samsung Galaxy S9 stiže s poboljšanim čitačem šarenice oka i sustavom za prepoznavanje lica?

Krajnje je vrijeme da internet počne špekulirati o budućem Samsungovom top modelu, tj. nasljedniku Galaxyja S8. Ako se u Samsungu ne odluče još jednom preskočiti broj, logično je očekivati da će sljedeći flagship nositi ime Galaxy S9, odnosno Galaxy S9 Plus. Naime, još nam je friško sjećanje kako je preskakanje Notea 6 i forsiranje broja 7 dovelo do kratkog spoja u paralelnom svemiru s nesagledivim posljedicama.

S druge strane, Apple je preskočio broj 9 i s osmice se teleportirao na (rimski) 10, što za Samsung sada predstavlja velik izazov. Skulirati se i poštivati numerološke smjernice, ili češnjakom i tamjanom skidati uroke i odmah lansirati Galaxy S10, dilema je koju će morati riješiti u skoro vrijeme.

Dok se u Samsungu ne odluče, bespuća interneta rade punom parom i donose vijesti kako bi novi Galaxy S9 trebao koristiti poboljšani skener šarenice oka, i to zahvaljujući novoj softverskoj podršci, a šuška se i o ugradnji sustava za prepoznavanje lica, po uzoru na iPhone X. O kojoj i kakvoj tehnologiji se točno radi, za sada je nezahvalno nagađati, ali nas raduje to što ćemo se i na Samsungu uskoro moći pretvoriti animirano govance.

Izvor i Ilustracija: PhoneArena

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]