Samsung Galaxy Z Fold 3 bi mogao imati selfie kameru ugrađenu ispod zaslona

Skoro svaka od prethodnih nekoliko godina u mobilnoj industriji je bila obilježena po nekoj inovaciji koja je nakon višegodišnjeg razvoja na kraju uspješno implementirana u konačni proizvod. Sljedeća, tj. 2021. bi tako mogla ostati upamćena po nestajanju rupica za selfie kamere sa zaslona.

Iako su neki proizvođači već pokazali svoje prototipove s novom tehnologijom ugradnje kamere ispod zaslona, još je relativno dug put do njezine komercijalizacije. Kad je u pitanju Samsung, najnovije glasine kažu da bi njihov prvi uređaj koji će donijeti UDC (Under-Display-Camera) mogao biti Galaxy Z Fold 3, dakle izravni nasljednik Galaxyja Z Fold 2.

Izvor koji prenosi ove informacije navodi da je tajna uspjeha u nešto širim pikselima OLED panela na dijelu gdje se nalazi kamera, koji će propuštati, odnosno reflektirati svjetlo, ali će isto tako biti potrebni i posebni algoritmi kako bi krajnji rezultat, tj. fotografija, ispala upotrebljiva.

Galaxy Z Fold 3 na tržište neće stići prije trećeg kvartala sljedeće godine, dakle u međuvremenu ćemo sasvim sigurno saznati još detalja, a moguće je da se neki proizvođač na ovakav potez odvaži i prije Samsunga.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT