Samsung izbrisao reklame u kojima se ruga Appleu na izbacivanju 3,5mm utora za slušalice

Narodna “rugo nije za dugo” savršeno opisuje trenutnu situaciju u kojoj se našao Samsung predstavljanjem novih uređaja iz Galaxy Note serije, koji po prvi put dolaze bez 3,5mm utora za slušalice.

Naime, na američkom tržištu, koje je poznato po izrazito liberalnom pristupu oglašavanju, Samsung već više godina plasira reklame u kojima ismijava određene nedostatke Appleovog iPhonea, poput doslovnog nedostatka 3,5mm utora za slušalice.

Kako javlja Business Insider, Samsung je s američkog i globalnog YouTube kanala uklonio promotivne videe nazvane “Growing Up” u kojima kritizira Appleovu odluku izbacivanja 3,5 mm utora za slušalice. Na nekim regionalnim kanalima video je još uvijek dostupan, no pitanje koliko dugo će biti. U nastavku možete pogledati spomenuti video prenesen na malezijskom Samsung YouTube kanalu.

YouTube

Samsung je nove Galaxy Note 10 i Note 10+ predstavio jučer, a osim nedostatka 3,5 mm utora na oba modela, obični Note 10 nema ni utor za memorijske kartice. Ovakav Samsungov potez je u skladu s trendom kojeg prati cijela mobilna industrija, a gledajući kako osnovna Note 10 konfiguracija dolazi sa 256GB, većina kupaca “manjeg” Notea i neće osjetiti nedostatak MicroSD utora.

Utor za slušalice sada je postao osjetljiva tema za Samsung i zanimljivo je vidjeti da je tvrtka reagirala brisanjem starih videozapisa na YouTubeu. Možda bi zrelija odluka bila ostaviti videozapise i prihvatiti kritike kojih bi s vremenom bilo sve manje i manje, a ne brisati sadržaj i tako dodatno pažnju usmjeriti na ovaj nedostatak.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]