Sony Xperia 3 navodno dolazi s punch-hole prednjom kamerom

Sony je jedan od rijetkih proizvođača smartfona koji svoje modele isporučuje s 21:9 izduženim omjerom stranica. Na MWC-u u Barceloni očekuje se da ova kompanija lansira nekoliko novih modela, a među njima bi se trebala pojaviti i Xperia 3, kao nasljednik aktualnog top modela Xperia 1.

Najnovije glasine koje prate ovaj model sugeriraju da je Sony napokon odlučio promijeniti dizajn u korist povećanja zaslonske površine, pa će tako ovaj novi flagship vjerojatno doći s punch-hole prednjom kamerom na vrhu, o čemu svjedoči najnovije curenje informacija koje prenosi inače pouzdani LETSGODIGITAL.

Ovakav dizajn bi mogao rezultirati nešto manjom ukupnom izduženošću kućišta, no 21:9 omjer stranica će i ga i dalje isticati među gomilom drugih. Od sotalih pojedinosti poznato je da je će uređaj biti pokretan najnovijim Snapdragonom 865 u kombinaciji s 12 GB RAM-a, a izvjesno je da će u startu doći i s 5G modemom.

Sve detalje o ovom uređaju ćemo doznati krajem veljače, a do tada možemo očekivati da procuri još koja informacija.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT