U OnePlusu već govore o novom 120 Hz zaslonu

Pored savitljivih zaslona, 2020. godina će biti obilježena i po tome što će mnogi proizvođači nuditi zaslone sa 120 Hz stopom osvježavanja. Naime, većina sadašnjih uređaja podržava 60 Hz, neki su je podigli na 90 Hz, no ove godine idu još jedan korak dalje.

Tako smo iz glasina doznali da će nova Samsungova Galaxy S20 serija podržavati 120 Hz zaslon, a sada doznajemo da će se isto dogoditi i s novim OnePlusom 8, koji stiže u svibnju, o čemu je i samo vodstvo kompanije već počelo iznositi detalje.

Novi OnePlusov Fluid AMOLED izradit će Samsung, a navodno će povećati i „touch sampling rate“, odnosno brzinu kojom zaslon reagira na dodir prsta, i to na 240 Hz.

U OnePlusu navode da će njihov zaslon biti jedan od najboljih i najbržih na tržištu, a mi ne možemo dočekati da ga ne isprobamo. Da će prikaz i responzivnost zaslona biti podignuta na jedan viši nivo, uopće nije upitno, no treba vidjeti kako će cijela stvar utjecati na potrošnju energije.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT