Viber omogućio kreiranje vlastitih GIF-ova u aplikaciji

Viber, jedna od najpopularnijih svjetskih aplikacija za chat i općenito komunikaciju, najavio je predstavljanje nove funkcionalnosti – GIF Creatora. Korisnici će odsada moći kreirati vlastite zabavne GIF-ove i slati ih prijateljima i obitelji. Kako je korištenje instant messaginga u svijetu sve popularnije, Viberov GIF Creator će se uklopiti kao dodatak Grupnim video pozivima, Grupnim chatovima za do 250 osoba kao i Grupnim glasovnim pozivima za do 20 osoba. GIF Creator već je dostupan za iOS, a verzija za Android telefone postat će dostupna tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Viberovi korisnici moći će iskoristiti novu app kameru i snimiti kratki video ili iz galerije odabrati već postojeći, a zatim ga pretvoriti u legendardni loop GIF u obliku boomeranga, ubrzane snimke ili ga pustiti unatrag. Sve to dostupno je u bilo kojem obliku chata.

Pretvorite video u GIF tako da:

  • Izrežete najbolji dio videa koji želite prikazati.
  • Odaberete u koji ga tip GIF-a želite pretvoriti – boomerang, beskonačni loop, puštanje unatrag, usporenu snimku ili 2x i 4x ubrzanu snimku.
  • Stilizirate GIF tekstom, uz izbor raznih fontova i boja, kao i crtežima ili stickerima.

“Naša primarna misija u Viberu je korisnicima pružiti svaku mogućnost za sigurno i kreativno izražavanje prilikom instant messaging komunikacije, pogotovo u ovim izazovnim vremenima. Kako u Viberu volimo reći, ako se emoji koristi kao zamjena za riječ, GIF-ovi i stickeri mogu zamijeniti cijele rečenice – pogotovo sada, s novim GIF Creatorom. Komunikacija će biti preciznija i još zabavnija,” rekao je Ofir Eyal, operativni direktor Rakuten Vibera.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT