Xiaomi počeo razvijati MIUI 11

Nakon što je na određeni broj uređaja pustio nadogradnju na MIUI 10, Xiaomi je počeo razvoj sljedeće generacije nadogradnje Androida – MIUI 11. Čini se da su u Xiaomiju po ovom pitanju prilično ambiciozni, budući da ovu verziju MIUI-a već sada nazivaju – „novi jedinstveni OS“.

Prema inicijalnoj prezentaciji, MIUI 11 će biti vidljivo brži od aktualne verzije, a imat će i naprednije AI komponente koje će osigurati više simulacija ljudske interakcije, što će za posljedicu imati lakše i jednostavnije korištenje uređaja.

Usput spomenimo da je Xiaomi ovih dana doživio prvi veliki pad vrijednosti dionica, nakon što je nedavno izašao na burzu. U samo tri dana izgubio je 6 milijardi dolara vrijednosti mjerene tržišnom kapitalizacijom, što se može promatrati i u širem kontekstu, budući da su i neke druge tehnološke kompanije također zabilježile oštar pad vrijednosti dionica, uključujući Apple.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]