Huawei patentirao selfie kameru ispod zaslona i zaslon u samom rubu kućišta

Usprkos turbulentnom razdoblju od godine i pol, u kojem mu je američka administracija zadala sto muka, Huawei ne prestaje s razvojem i inovacijama. Najnoviji primjer je patent za selfie kameru ispod zaslona, koja bi trebala biti osjetno bolja od aktualnih konceptnih rješenja.

Za sada nisu otkriveni tehnički detalji ove tehnologije, ali iz patente dokumentacije koju prenosi LetsGoDigital vidljivo je da će jedan takav uređaj imati zaslon od ruba do ruba, dok bi se statusna traka i prostor za obavijesti mogao nalaziti u samom rubu, što je, čni se, zaseban patent.

Uređaj koji se nalazi na skici također ima četverostruku kameru na poleđini, što upućuje da će nova tehnologija biti ugrađena u neki od budućih top modela. Iskreno sumnjamo da ćemo ovu kameru ugledati (u stvari nećemo jer će biti skrivena) u nadolazećem modelu Huawei P50 Pro, no već u jesenskim top modelu Mate 50 Pro bismo mogli.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT