Motorola Moto G4 osvanula prije službenog predstavljanja

 

moto

Službeno je zakazani datum za predstavljanje novog Motorolinog, tj. Motovog modela sutra, 17. svibnja, no kad smo zadnji put morali čekati do zadnjeg trenutka da bismo vidjeli kako će izgledati i koje će komponente imati jedan popularni smartfon? Zahvaljujući Evanu Blassu, twitterašu poznatom po pouzdanim dojavama vezanim uz nove mobilne uređaje, imamo naziv i sliku, a od nekoliko drugih izvora dolaze i podaci o hardveru.

moto g4

Dakle, novi model se zove Moto G4 jer je, eto, četvrta generacija G serije koja se do sada obilježavala samo slovom G i napomenom o kojoj se generaciji radi. Na slici se vidi da sprijeda nema senzora za otiske prstiju, a kako je to u današnje vrijeme “big deal”, postoji nada da se nalazi na poleđini. Umjesto 5-inčnog HD zaslona i Snapdragona 410 iz treće generacije, očekuje se 5,5-inčni full HD zaslon i osmerojezgreni procesor uparen s 2 ili 3 GB RAM-a.

Priča se i o Moto G4 Plus, a je li riječ o varijanti s većim zaslonom ili boljim specifikacijama, vidjet ćemo sutra.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT