Android 4.3 developerski ROM za Galaxy S4 dostupan za preuzimanje

Nakon što smo jutros vidjeli prvi screenshot Androida 4.3 za Samsung Galaxy S4 Google edition, Sammobile sada donosi i čitav developerski ROM temeljen upravo na ovoj, još nepredstavljenoj verziji Androida. Iako je ovaj ROM putem custom recoveryja (ne i putem ODIN-a) moguće instalirati GT-I9505, ne preporuča se, jer može oštetiti uređaj. Ovaj ROM je namijenjen isključivo developerima koji će od njega moći razviti funkcionalni custom ROM za eventualno flashanje na Galaxy S4, a međuvremenu bi i Google trebao službeno najaviti novu verziju Andoida

Ukoliko se želite podrobnije upoznati s ovim ROM-om, posjetite forum XDA zajednice, a preuzteti ga možete sa Sammobile stranice.

 
      
 • Roko

  Jedva čekam

 • vlado0550

  Sigrno ce donjeti ogromno, revolucionano, unapredjenje, pa se nemoze docekati.

 • Zeljko

  LOL, baš tako. Koje su uopće prednosti i novosti u novoj verziji? Samo ispravljanje bugova? 4.2 je više manje kozmetička promjena.

 • tomislav

  ROM od sada dostupan i za sve S4 9505 korisnike :))) Sve funkcionira savršeno….

 • Echo.one

  U 4.2 je najviše u sigurnost uloženo. Uostalom, kozmetičke promjene nisu ni bitne. Bitno je samo ono ispod haube, a toga, malo po malo, ima dosta.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]