Appleov iPad Pro kreće u prodaju, ali ne i u Hrvatskoj

Apple iPad Pro

Apple je još u rujnu najavio gigantski iPad Pro s 12,9-inčnim zaslonom, ali nije specificirao kada će biti dostupan kupcima, odnosno kad će započeti prodaja. U međuvremenu su se pojavile glasine koje su špekulirale raznim datumima, da bi danas sam Apple objavio da prodaja kreće 11. studenog, dakle za dva dana.

iPad Pro će prvog dana biti dostupan isključivo online, dakle putem Appleovog webshopa, a nakon toga kreće u prodaju u trgovinama. Za početak je planirano da iPad Pro bude dostupan u mnogim državama Amerike, Europe i Azije, no ne i u Hrvatskoj. Nama najbliža zemlja u kojoj će iPad Pro biti moguće kupiti su Slovenija i Mađarska.

Cijena uređaja u SAD će iznositi od 799 dolara za osnovni WiFi model s 32 GB interne memorije, dok će najskuplji biti model s podrškom za 2G/3G/4G mreže i 128 GB prostora za pohranu s cijenom od 1079 dolara. Naravno, u ponudi će biti i dodatna oprema poput Apple Pencil olovke i covera s tipkovnicom.

Apple

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT