BlackBerry DTEK50 službeno – drugi BlackBerry na Androidu

Dtek50-BlackBerry

Nakon što su se nedavno pojavile prve glasine, i danas procurila prva slika, BlackBerry je sada i službeno predstavio svoj drugi Android smartfon. Ovaj model nosi pomalo čudan naziv – BlackBerry DTEK50. Za razliku od preskupog Priva, koji se baš i nije pokazao uspješnim, DTEK50 će u SAD koštati 299 dolara, što je manje od inicijalnih nagađanja.

Uređaj dolazi s 5,2-inčnim zaslonom, pokreće ga Snapdragon 617 procesor u kombinaciji s 3 GB RAM-a, dok interna memorija sadrži 16 GB prostora. Temeljen je na Androidu 6.0 Marshmallow, a BlackBerry ga reklamira kao najsigurniji Android uređaj današnjice. Pored standardnih Android aplikacija, DTEKEK50 donosi neizostavni BlackBerry Messenger i BlackBerry Hub.

Od Europskih zemalja u kojima će biti dostupan za sada se spominju Italija, Njemačka, Nizozemska, Francuska i Španjolska. Kada će i hoće li biti dostupa na našem tržištu, za sada nije poznato.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT