BlackBerry Neon na pragu izlaska, procurila i službena fotografija

blackberry neon

Sjećate se BlackBerry Priva? Naravno da ne, iako uređaj sam po sebi i nije toliko loš, no cijena mu je bezobrazno previsoka. A kad sâm direktor BlackBerryja prizna da su pogriješili i da moraju (po stoti put) promijeniti strategiju, znate da je unutar firme napeta situacija. Gospodin John Chen i njegovi suradnici su odlučili da se najbolje fokusirati na smartfone srednje klase i evo nas – rečeno, učinjeno.

BlackBerry Neon je ta nova uzdanica koja će (opet) promijeniti sve i spasiti firmu od propasti. Na prvi pogled izgleda kao samo jedan od stotina (ili tisuća) generičkih Android uređaja s također generičkim sučeljem. Kad se dočepamo fotografije poleđine Neona, znat ćemo koliki je trud uložen na njezin dizajn. Za sada znamo da će imati 5,2-inčni 1080p zaslon, procesor Snapdragon 617, 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, 13/8 MP kamere te bateriju kapaciteta 2610 mAh s podrškom za brzo punjenje. Početak prodaje se očekuje u kolovozu po cijeni od oko 350 $.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT