BlackBerry Neon na pragu izlaska, procurila i službena fotografija

blackberry neon

Sjećate se BlackBerry Priva? Naravno da ne, iako uređaj sam po sebi i nije toliko loš, no cijena mu je bezobrazno previsoka. A kad sâm direktor BlackBerryja prizna da su pogriješili i da moraju (po stoti put) promijeniti strategiju, znate da je unutar firme napeta situacija. Gospodin John Chen i njegovi suradnici su odlučili da se najbolje fokusirati na smartfone srednje klase i evo nas – rečeno, učinjeno.

BlackBerry Neon je ta nova uzdanica koja će (opet) promijeniti sve i spasiti firmu od propasti. Na prvi pogled izgleda kao samo jedan od stotina (ili tisuća) generičkih Android uređaja s također generičkim sučeljem. Kad se dočepamo fotografije poleđine Neona, znat ćemo koliki je trud uložen na njezin dizajn. Za sada znamo da će imati 5,2-inčni 1080p zaslon, procesor Snapdragon 617, 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, 13/8 MP kamere te bateriju kapaciteta 2610 mAh s podrškom za brzo punjenje. Početak prodaje se očekuje u kolovozu po cijeni od oko 350 $.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]