Glasine: stiže OnePlus 5T s 18:9 omjerom zaslona

Ako ste ovih par dana poželjeli kupiti novi OnePlus 5 na OnePlus službenim stranicama, mogli ste vidjeti kako su trenutno svi modeli nedostupni (out of stock). Ubrzo nakon toga pojavile su se špekulacije da bi uskoro mogao stići svojevrsni nasljednik, kao što je to lani bio slučaj s modelom OnePlus 3T, koji je s neznatnim preinakama zamijenio dotadašnji OnePlus 3.

Tako bi se uskoro mogao pojaviti svojevrsni OnePlus 5T, no za sada nije najjasnije koja bi poboljšanja u odnosu na OnePlus 5 mogao sadržavati. Budući da je Snapdragon 835 još uvijek najjači aktualni procesor, moguće je da je u planu njegova verzija s pojačanim taktom, analogno lanjskoj situaciji sa Snapdragonom 820 i 821.

Drugi pak idu malo dalje i prorokuju zadržavanje postojećeg procesora i lansiranje novog modela OnePlus 5T s 18:9 omjerom zaslona, što bi izmijenilo praktički cijelu koncepciju uređaja. Rezolucija takvog zaslona bi trebala iznositi 2160 x 1080 točaka.

Ostali detalji o novom modelu za sada nisu poznati, no špekulira se da bi se mogao pojaviti tijekom sljedećeg mjeseca. Hoće li OnePlusova online trgovina do tada zjapiti prazna, ostaje za vidjeti.

Gizmochina

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]