Glasine: Nokia 9 stiže 19. siječnja zajedno s Nokijom 8 (2018)

Nokia 9, uređaj o kojem se već neko vrijeme špekulira, službeno bi trebao biti predstavljen 19. siječnja, na izvjesnom HMD-ovom događaju u Kini. Budući da je je namijenjen tamošnjem tržištu, bit će temeljen na Androidu bez Googleovih servisa. Hoće li nakon toga stići i globalna verzija, bit će poznato naknadno. S ovim modelom navodno stiže i nova Nokia 8, koja bi trebala nositi oznaku 2018.

Nokia 9 bi trebala sadržavati 5,5-inčni zaslon omjera 18:9, za pokretanje koristiti Snapdragon 835 procesor, a trebala bi imati i IP67 certifikat otpornosti na vodu i prašinu. Cijena 6/64 GB modela za kinesko tržište navodno bi trebala iznositi 3699, a 6/128 GB 4199 juana, što približno odgovara istom iznosu u kunama.

NokiaMob

 
      
  • Zyzyx

    Bez icega sto ce ih istaknuti, ništa od ovog. Nesto im treba, nekakav istup u cemu ce biti ispred ostale android kolone bar o tom segmentu tipa kao šta je kamera prije bila na Nokiama signature feature.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]