Google Pixel 3 lite osvanuo na videu

Još jedna mačka je danas pobjegla iz vreće. Google Pixel 3 lite možda nije atraktivan kao Samsung Galaxy S10 Plus, ali će svakako imati svoju publiku. Štoviše, ovaj je prototip osvanuo u kompletnom videu.

To znači da ćemo uskoro ugledati i treći Pixel. Imat će 5,56-inčni zaslon 18:9 omjera stranica i rezolucije 2160 x 1080 točaka, bit će pokretan 10-nanometarskim Snapdragonom 670 u kombinaciji s 4 GB RAM-a, dok će interna memorija raspolagati kapacitetom od 32 GB.

Glavna kamera će imati 1/2,55“ 12 MP senzor s f/1.8 otvorom blende, 28 mm lećom i optičkom stabilizacijom. Operativni sustav je, naravno, Android 9.0 Pie, a kapacitet baterije 2915 mAh. Zanimljivo je da uređaj ima i 3,5 mm audio utor.

Ukoliko još, niste pročitajte i pogledajte našu recenziju Pixela 3 XL, a u nastavku pogledajte video još uvijek neslužbenog lite modela:

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]