Hangar 18 izašao iz blokade i nastavlja s normalnim poslovanjem

Iz Hangara 18, koji je nedavno završio u blokadi, stiže dobra vijest. Naime, tvrtka je danas izašla iz blokade, te nastavlja s poslovima i novim projektima. Radi se o tvrtki poznatoj kao vlasniku Noa branda pametnih telefona, televizora i dodatne opreme. Priopćenje za javnost pročitajte u nastavku:

Koprivnica, 12. rujna 2019. godine

Od srijede, 11. rujna tvrtki Hangar 18 d.o.o. odblokirani su svi poslovni računi predstečajnim rješenjem te tvrtka nastavlja s normalnim poslovanjem.

Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. osnovana je 2005 godine. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Hangar 18 prolazi kroz proces restrukturiranja poslovanja, odnosno provode se određene organizacijske promjene i uvode poboljšanja u poslovne procese. Nastojanje Hangara 18 je eliminiranje neefikasnosti u poslovanju te se u potpunosti posvetiti povećanju operativne profitabilnosti i poboljšanju poslovnog modela.

Sve H18 Megastore trgovine IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. nude širok asortiman proizvoda, a  nalaze se svim većim gradovima u Hrvatskoj (Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Đurđevac, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Split i Dubrovnik). Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr. Ove godine su otvorena dva NOA brand stora, u Zadru i Šibeniku.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT