Huawei Mate 10: procurilo još detalja

Nekoliko dana prije službene najave, procurili su detalji o specifikacijama Huaweijevog top modela Mate 10. Već smo ranije doznali da će u ponudi biti više različitih verzija, među kojima će biti obični, Mini ili Lite, Pro i tko zna što još.

Danas su navodno procurile specifikacija običnog modela, dakle onog bez ikakvih dodataka u imenu. Trebao bi sadržavati 6,2-inčni zaslon u omjeru 18:9, s trendovskim, tj. vrlo tankim rubovima kućišta. Ovaj zaslon bi navodno trebao doći u 2160x1080p rezoluciji, a glasine sugeriraju da bi ju mogao imati čak i Pro model.

Kad je kamera u pitanju, Mate 10 će navodno doći s dva velika senzora, jednim 23 i drugim 20-megapikselnim, u kombinaciji s Leica optikom.

Za pogonski stroj već se zna da će biti noi Kirin 970, s dodatnim «nuralnim» procesorom, koji bi, prema Huaweijeju, umjetnu inteligenciju trebao podići na višu razinu.

Napomena: gornja slika je samo ilustracija i ne predstavlja stvarni proizvod

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]