Huawei Mate X napokon kreće u prodaju

Nakon što je Samsungov Galaxy Fold (na određenim tržištima) napokon krenuo u prodaju, uskoro će i Huawei s lanca pustiti svog savitljivca. Vidjeli smo da je Samsung Folda najprije povukao zbog problema sa zaslonom i u međuvremenu ga temeljito preradio, a Huawei, sasvim sigurno poučen Samsungovim iskustvom, s prodajom nije ni krenuo u planirano vrijeme.

No, kako se sada čini, Huawei Mate X je napokon spreman za izlazak na police trgovina, i to onih u Kini, što će se dogoditi sredinom sljedećeg mjeseca. I ovaj je uređaj u međuvremenu doživio određene preinake, a u startu će biti isporučen s Kirin 980 procesorom i Balong 5G modemom. Cijena u na kineskom tržištu će iznositi 16,999 juana, što odgovara iznosu od oko 16.000 kuna.

Hoće li i kada ovaj uređaj biti dostupan na tržištima izvan matične zemlje, ostaje za vidjeti. U Huaweiju napominju da će ciljana tržišta u početku biti ona s komercijalnim 5G mrežama.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT