I Huaweijev Honor priprema smartfon sa zaslonom od ruba do ruba?

honor-magic-event

Tko još priprema smartfone sa zaslonom od ruba do ruba? Odgovor je vjerojatno – svi. Nakon što je Xiaomi nedavno predstavio svoj Mi Mix, okuražili su se i drugi proizvođači iz Kine i okolice. Tako su se počele povlačiti glasine o sličnom uređaju iz Meizua, a kasnije i manje poznatog Elephonea.

Puno većom žestinom se špekulira o novom Samsungu Galaxy S8, koji bi po nekima također trebao sadržavati sličan zaslon, a povrh toga još i blago zakrivljen sa svih četiriju strana. Ovakve glasine nisu zaobišle ni iPhone 8. Neki od prototipova koje Apple trenutno testira navodno sadrže zaslon koji odgovara gornjem opisu, dok drugi sugeriraju da će ruba oko njega ipak biti, ali manje nego na prethodne tri generacije.

Najnovije vijesti sada sugeriraju da će sličan uređaj predstaviti i Huaweijev Honor, i to 16. prosinca. Naime, Honor je kineskim medijima poslao pozivnicu za događaj na kojem će predstaviti ni manje, ni više, nego – Magic Phone. Dosadašnje glasine upućuju da je ovaj uređaj imati barem zakrivljeni zaslon proizveden od strane Samsunga, dok neki idu malo dalje i prorokuju zaslon od ruba do ruba.

Što će se na kraju dogoditi, vidjet ćemo za nešto više od tjedan dana. Postoji i velika vjerojatnost da se radi o marketingu, jer bi Honor Magic zapravo mogao biti samo drugo ime za Huawei Mate 9 Pro.

 
      
  • Najjstarija djeca

    Od ruba do ruba je vrlo dobar recept kako povećati zaslon a zadržati uređaje u dosadašnjim gabaritima,stoga predviđam uspijeh ove ideje.

  • Jadranko Pavlotić

    Kinezi sve jači iz dana u dan

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]