Infografika: Koliko vrijedi RIM i što se događalo protekle četiri godine

Još malo o RIM-u. Infografika koja se nalazi ispod teksta prikazuje događaje koji su obilježili poslovanje ove kompanije kroz posljednje četiri godine. Možemo vidjeti sve pojave i radnje koje su utjecale na pad vrijednosti, ali i činjenično stanje. U ovom trenutku RIM ima korisničku bazu od cca. 70 milijuna korisnika od kojih je 20 milijuna u enterprise sektoru. Prema ovim podacima RIM sada ima procijenjenu vrijednost oko 8,1 milijardi dolara od čega se 2,5 milijarde odnosi na korisničku bazu, a 1,6 milijardi na vrijednost usluga. Između jedne i četiri milijarde dolara iznosi procjena vrijednosti intelektualnih usluga što uglavnom podrazumijeva patente.

Na kraju se kreator infografike, tvrtka Firmex, bavi prognozama oko eventualne prodaje RIM-a, a kao potencijalne kupce navodi Facebook, Google, Apple, Amazon, Microsoft, Samsung, pa čak i HTC i Nokiju, što je zapravo malo vjerojatno.

Kompletnu infografiku pogledajte u nastavku:

 

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT