iPhone 5 u ponudi Vipneta od 2. studenog. Poznate cijene

Iz Vipnet-a danas također stiže informacija da se iPhone u njihovoj ponudi očekuje 2. studenog, a predbilježbe su već neko vrijeme u tijeku. iPhone 5 sa 16 GB interne memorije u tarifama Bez limita će biti dostupan od 599 kuna, model od 32 GB od 1099 kuna te model od 64 GB od 1399 kuna. Novi iPhone 5 omogućit će Vip korisnicima povezivanje putem HSPA+ Dual Carrier mreže, koja postiže maksimalne brzine od 42 mbps. Dakle, za sada ništa od podrške za LTE.

Cijene iPhonea 5 u ponudi Vipneta izglčedat će ovako:

U nastavku pročitajte službenu objavu:

 

Zagreb, 26. listopada 2012. – Vipnet je objavio da 2. studenog započinje prodaja iPhone 5 uređaja, a korisnici se već neko vrijeme mogu predbilježiti na Vipnetovim web stranicama. Uređaj iPhone 5 sa 16 GB memorije bit će dostupan već od 599 kuna, model od 32 GB za 1099 kuna te model od 64 GB za 1399 kuna u tarifama Bez limita na svim maloprodajnim mjestima. Novi iPhone 5 omogućit će Vip korisnicima povezivanje putem DC-HSDPA mreže.

 

Uređaj iPhone 5 najtanji je i najlakši iPhone dosad, u potpunosti redizajniran kako bi se istaknuo impresivni 4-inčni Retina display. Izrazito brze performanse te ultra brza bežična tehnologija osigurani su zbog Appleovog A6 čipa, koji u isto vrijeme omogućava bateriji još dužu autonomiju. Novi iPhone 5 dolazi s iOS 6 softwareom, najnaprednijim operativnim sustavom na svijetu, s više od 200 novih odlika koje uključuju potpuno novu aplikaciju Maps, Facebook integraciju, itd.

 

– Nakon što je prošlogodišnji iPhone 4S izazvao svojevrsnu iPhone revoluciju u Hrvatskoj, dolazak još naprednijeg, bržeg i prilagodljivijeg iPhonea 5 očekivano je događaj koji izaziva veliku pozornost korisnika. Svi iPhone 5 korisnici u Vip mreži doživjet će osjetno povećanje brzine podatkovnih usluga u odnosu na mogućnosti većine dosadašnjih pametnih telefona. Zahvaljujući našoj HSDPA + dual carrier tehnologiji koju novi iPhone 5 podržava, naši korisnici će u svim gradovima i preko 500 manjih naselja imati najuzbudljivije korisničko iskustvo u najboljoj mobilnoj mreži. -rekao je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta

 

 

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT