iPhone 5 u ponudi Vipneta od 2. studenog. Poznate cijene

Iz Vipnet-a danas također stiže informacija da se iPhone u njihovoj ponudi očekuje 2. studenog, a predbilježbe su već neko vrijeme u tijeku. iPhone 5 sa 16 GB interne memorije u tarifama Bez limita će biti dostupan od 599 kuna, model od 32 GB od 1099 kuna te model od 64 GB od 1399 kuna. Novi iPhone 5 omogućit će Vip korisnicima povezivanje putem HSPA+ Dual Carrier mreže, koja postiže maksimalne brzine od 42 mbps. Dakle, za sada ništa od podrške za LTE.

Cijene iPhonea 5 u ponudi Vipneta izglčedat će ovako:

U nastavku pročitajte službenu objavu:

 

Zagreb, 26. listopada 2012. – Vipnet je objavio da 2. studenog započinje prodaja iPhone 5 uređaja, a korisnici se već neko vrijeme mogu predbilježiti na Vipnetovim web stranicama. Uređaj iPhone 5 sa 16 GB memorije bit će dostupan već od 599 kuna, model od 32 GB za 1099 kuna te model od 64 GB za 1399 kuna u tarifama Bez limita na svim maloprodajnim mjestima. Novi iPhone 5 omogućit će Vip korisnicima povezivanje putem DC-HSDPA mreže.

 

Uređaj iPhone 5 najtanji je i najlakši iPhone dosad, u potpunosti redizajniran kako bi se istaknuo impresivni 4-inčni Retina display. Izrazito brze performanse te ultra brza bežična tehnologija osigurani su zbog Appleovog A6 čipa, koji u isto vrijeme omogućava bateriji još dužu autonomiju. Novi iPhone 5 dolazi s iOS 6 softwareom, najnaprednijim operativnim sustavom na svijetu, s više od 200 novih odlika koje uključuju potpuno novu aplikaciju Maps, Facebook integraciju, itd.

 

– Nakon što je prošlogodišnji iPhone 4S izazvao svojevrsnu iPhone revoluciju u Hrvatskoj, dolazak još naprednijeg, bržeg i prilagodljivijeg iPhonea 5 očekivano je događaj koji izaziva veliku pozornost korisnika. Svi iPhone 5 korisnici u Vip mreži doživjet će osjetno povećanje brzine podatkovnih usluga u odnosu na mogućnosti većine dosadašnjih pametnih telefona. Zahvaljujući našoj HSDPA + dual carrier tehnologiji koju novi iPhone 5 podržava, naši korisnici će u svim gradovima i preko 500 manjih naselja imati najuzbudljivije korisničko iskustvo u najboljoj mobilnoj mreži. -rekao je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta

 

 

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]