LG G6 – prvi dojmovi [Video]

 

Nakon što smo se prekjučer upoznali s novim LG-em G6, vrijeme je za nekoliko prvih dojmova. Ovisno o tome kako gledate na cijelu stvar, ili je LG sa svojim flagshipom za ovu godinu uranio, te propustio u njega ugraditi Snapdragon 835, ili će Samsung mjesec dana kasniti. Mi u ovom trenutku ne možemo reći čija je strategija ispravna, no sigurni smo da će vrijeme to pokazati.

Sam dizajn LG-a G6 nam se svidio, a posebice odnos zaslona i «mesa», koje je ovdje zaista minimalno, zbog čega je prvi dojam još upečatljiviji. O performansama je za sada možda prerano govoriti, ali uvjereni smo da će se razlika u brzini u odnosu na uređaje pogonjene Snapdragonom 835 osjetiti samo u benchmark testovima. Naravno, potvrda ove teze će uslijediti tek nakon detaljnog testiranja, a ne treba zanemariti ni optimiziranost softvera, koja može igrati veću ulogu od samog procesora.

Univision zaslon, ovdje nazvan Fullvision, ima odnos stranica 18:9, odnosno 2:1, što bi lako mogao postati novi standard. Primjenjivati bi ga trebali i drugi proizvođači, a prema posljednjim glasinama, stiže i u Galaxyju S8.

G6 je prvi LG-ev top model čije je kućište otporno na vodu, no cijenu toga je platila izmjenjiva baterija.

U nastavku pogledajte video, a o svim ostalim detaljima, čitat ćete i gledati nakon detaljne recenzije.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT