LG G6 – prvi dojmovi [Video]

 

Nakon što smo se prekjučer upoznali s novim LG-em G6, vrijeme je za nekoliko prvih dojmova. Ovisno o tome kako gledate na cijelu stvar, ili je LG sa svojim flagshipom za ovu godinu uranio, te propustio u njega ugraditi Snapdragon 835, ili će Samsung mjesec dana kasniti. Mi u ovom trenutku ne možemo reći čija je strategija ispravna, no sigurni smo da će vrijeme to pokazati.

Sam dizajn LG-a G6 nam se svidio, a posebice odnos zaslona i «mesa», koje je ovdje zaista minimalno, zbog čega je prvi dojam još upečatljiviji. O performansama je za sada možda prerano govoriti, ali uvjereni smo da će se razlika u brzini u odnosu na uređaje pogonjene Snapdragonom 835 osjetiti samo u benchmark testovima. Naravno, potvrda ove teze će uslijediti tek nakon detaljnog testiranja, a ne treba zanemariti ni optimiziranost softvera, koja može igrati veću ulogu od samog procesora.

Univision zaslon, ovdje nazvan Fullvision, ima odnos stranica 18:9, odnosno 2:1, što bi lako mogao postati novi standard. Primjenjivati bi ga trebali i drugi proizvođači, a prema posljednjim glasinama, stiže i u Galaxyju S8.

G6 je prvi LG-ev top model čije je kućište otporno na vodu, no cijenu toga je platila izmjenjiva baterija.

U nastavku pogledajte video, a o svim ostalim detaljima, čitat ćete i gledati nakon detaljne recenzije.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]