LG G7 možda stigne već u siječnju

Nakon što se nedavno počelo špekulirati da bi Samsung na CES-u, koji se u siječnju održava u Las Vegasu, mogao otkriti detalje o svom budućem top modelu – Galaxy S9, korejski mediji javljaju da bi rano predstavljanje mogao doživjeti i LG G7.

Business Korea navodi da u LG-u razmišljaju o lansiranju top modela u siječnju, čime bi u određenoj mjeri stekli prednost pred Samsungom, koji S9 u prodaju neće pustiti prije proljeća. Ranije lansiranje LG-eve perjanice donekle i ima smisla, budući da prošle godine LG G6 nije pratio konkurenciju po pitanju procesora.

Tako bi LG G7 mogao koristiti aktualni Snapdragon 835, koji bi bio logičan nasljednik G-šestice sa Snapdragonom 821, no čim na proljeće počnu stizati konkurentski modeli pokretani sljedećom generacijom Qualcommovih procesora, LG će ovakvom politikom opet upasti u drugi plan.

Nadamo se da su na prošlogodišnjem primjeru ipak nešto naučili i da će se ove godine pričekati da najnoviji procesori budu dostupi, ne toliko zbog performansi, koliko zbog psihološkog faktora, koji očito igra ulogu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]