LG G8 ThinQ dolazi po početnoj cijeni od 900 dolara?

Ovogodišnji MWC će obilovati eventima s predstavljanjima novih flagshipa, a među njima će po svoj prilici biti i LG sa svojim modelom LG G8 ThinQ. O ovom uređaju trenutno nema puno informacija, osim logične pretpostavke da će biti pokretan Snapdragonom 855, ali neće sadržavati 5G modem, što će navodno biti rezervirano za drugi model, tj. onaj pod imenom LG V50 ThinQ.

Bilo kako bilo, čak da svi proljetni top modeli i stignu s 5G modemima, ne bismo ih imali gdje koristiti, pa ćemo zato rado pričekati jesen, kad će prve komercijalne mreže u nekim zemljama već biti pokrenute. Ovo će se dogoditi paralelno s lansiranjem jesenskih top modela od strane mnogih proizvođača, koji bi redom trebali donijeti podršku za 5G.

No, vratimo se LG-u G8. Ono što danas doznajemo je njegova cijena, koja će preko bare započinjati s ne baš jeftinih 900 dolara, i to za početni model sa 128 GB interne memorije. Čini se da i LG prati trend postupnog dizanja cijena smartfona, zato ćemo ga vrlo rado isprobati i vidjeti čime to opravdava.

Od ostalih detalja špekulira se o čitaču otisaka prsta ugrađenom u zaslon, a uređaj bi trebao imati i 3,5-milimetarski audio utor. Naravno, više detalja donosimo sa samog događaja iz Barcelone 24. veljače.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT