LG V30 će imati kameru s najvećim otvorom blende u svijetu smartfona

LG je na glasu kao proizvođač smartfona s izvrsnim kamerama i u to smo se i sami uvjerili tijekom brojnih testiranja. Za svoj nadolazeći model V30 je pripremio dvije stražnje kamere, baš kao što je slučaj i na V20, no otvor blende jedne od tih kamera se povećao s f/1,8 na f/1,6 i to senzoru osigurava 25% više svjetla. Kamera ima staklenu leću naziva Crystal Clear Lens koja puno kvalitetnije prenosi svjetlo, a samim time je vjernost boja daleko bolja. U objavi za medije je navedeno da je distorzija slike u uglovima smanjena za 30% u odnosu na V20, a za isto toliko je smanjena veličina modula kamere.

Osim kamere, predstavnici LG-a su se dotaknuli i jednog drugog polja, a to su povratne informacije u multimediji. Kao primjer su izdvojili osjećaj G sile u arkadnim utrkama i podrhtavanje prilikom eksplozije za vrijeme gledanja filma. Nadamo se da će uskoro stići više informacija, a i samo predstavljanje V30 nije daleko, zakazano je za 31. kolovoza.

 
      
 • Spaceman

  LG mi izgleda kao da se trudi, pokušava ali uvijek u nekom segmentu zahebu…G4 matične, G5 onaj dodatak ne kvalitetno odrađen, G6 prošlogodišnji procesor i gorilla3 zaštita.
  Da li pokušavaju uštedjet u nekim segmentima pa promaše, ali nikako da naprave The flagship…simpa su mi jer sam imao G2 ( predivan telefon) …moj savjet je da naprave isti takav sa novim dijelovima…bomba

 • Jadranko Pavlotić

  Još jedan epic fail ko i G6 tj. ovo je trebao biti G6 u startu!

 • Nikola Stipicev

  Moj sljedeći mob.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]