Motorola odgodila savitljivi Razr radi potražnje veće od očekivanja

Sljedeća godina zasigurno će biti obilježena uređajima sa savitljivim zaslonom. Već imamo globalno dostupni Galaxy Fold, koji se našao i u našim rukama, dok se Huaweijev Mate X za sada prodaje samo u Kini.

Motorola je također predstavila svoj smartfon sa savitljivim zaslonom, ali za razliku od Samsunga i Huaweija kod kojih je uređaj koncipiran da zatvoren bude smartfon, a otvoren tablet, kod Motorole otvoren smartfon zapravo je veličine današnjeg prosječnog smartfona. Zato se i zove Razr (2019) jer oblikom podsjeća na preklopnu Motorolu Razr.

Savitljiva Motorola Razr trebala je krenuti s predbilježbama na Badnjak u SAD-u, dok bi prvi primjerci bili dostavljeni početkom siječnja 2020. godine. Zbog potražnje iznad tvrtkinih očekivanja, Motorola je objavila da je morala prilagoditi proizovdne kapaciteta i pomaknuti inicijalno objavljene datume. Novi datum početka prodaja, koji će biti objavljen naknadno, trebao bi Motoroli, tj. Lenovu dati dovoljno vremena za proizvodnju dovoljnih kapaciteta za zadovoljavanje inicijalne potržanje, barem na području SAD-a.

Sam koncept kojeg slijedi Motorola Razr – gdje je rasklopljeni smartfon dimenzija smartfona, a ne tableta, čini se mnogo primamljiviji široj publici jer sklopljeni Razr bit će dovoljno kompaktan za novčanik, torbice i džepove hlača. Nije poznato kada će se Razr pojaviti na tržištima izvan Sjedinjenih Država. Cijena u SAD-u iznosi 1.500 dolara, a detalje o uređaju možete potražiti na službenim stranicama.

izvor

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT