Note 8 pozira na službenom renderu

Nedugo nakon što smo počeli pitati kad će početi curiti službeni renderi nadolazećeg Notea 8, Evan Blass kao da nas je čuo i otkrio prvi službeni render novog Samsungovog top modela. Dakle, ako je vjerovati Evanu, a nemamo previše razloga za suprotno, pred nama je službeni render Notea 8, koji će svjetlo dana ugledati 23. Kolovoza u New Yorku.

Od poznatih detalja navedimo 6,3-inčni Super AMOLED zaslon, dvostruku kameru na poleđini, Snapdragon 835, odnosno Exynos 8895 kao pogonski stroj i 4 ili 6 GB RAM-a, što će vjerojatno ovisiti o regiji.

Što će Note 8 još donijeti, saznat ćemo za neka tri tjedna, a možda u međuvremenu procuri još koji detalj.

 
      
 • Tomaš

  Vizualno očekivano… Baš kao što je to bilo u slučaju 7edge/Note7
  Od očekivanje je bolja kamera, baterija i položaj čitača…. I cijena max 6000kn 😀

 • Haznj

  Ne dal je iza ružan

 • Kmica

  Neka su oni ostavili čitač tu di je, nemogu vjerovati da se u pola godine nemože dizajnirati drugačiji zadnji poklopac. Zar je stvarno dizajn proizvoda završen godinu dana prije predstavljanja? Jeli zna neko točnije kad otprilike se ima gotov proizvod i nacrti šalju u tvornice za pripremu pogona i toga? Jedino opravdanje ovdje je nemogućnost promjene te odluke prilikom saznanja da je fail na S8( naravno prodajne brojke opovrgavaju taj fail ali eto).

 • Mali

  A kako bi se kupovao S 9,S 9+ i Note 9 kada bi oni stavili sve šta treba i kako treba u ovu generaciju…čekamo slijedeću godinu kada nam opet neće nešto biti po volji jer su nam iskreno nedostupni, preskupi!

 • Kmica

  Šta je bilo pogrešno na S7?

 • NFL

  Kak ne kužite, Sve što rade, rade vrlo studiozno. Položaj čitača je namjerno tu gdje je. Ove godine je bitan ekran i njegov omjer stranica. Svi su ludi za njim. Gotovo svi. Zato će sljedeća generacija čitača biti na “pravom” mjestu. Zašto? Zato što oni slušaju želje svojih korisnika i sve čine za njih. Isto su napravili sa S6 kad su maknuli mogućnost korištenja SD kartice da bi ga na S7 slavodobitno vratili. Kakti zbog korisnika. Čista psihologija masa. Da se razumijemo, iPhone kreativci su još kudikamo gori po tome pitanju. A ljudi vole da ih se voza.

 • Haznj

  Nije pogresno, ali nije savršeno, uvijek moze bolje i uvijek mora biti mjesta za napredak za novi model

 • Kmica

  Savršeno nije moralo(ispod ekrana), dobro je moglo bit(u sredini nazad), glupo(tu di je), treba bit kažnjeno za te novce, svaki flagship mora bit top.

 • Chopavi slim

  Kak vele, svake se sekunde rodi novi naivac/budala

 • Chopavi slim

  Evo na VB-u su pustili (ne)službene osnovne informacije o uređaju:
  https://venturebeat.com/2017/08/02/samsung-galaxy-note8-final-specs/

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]