Novi renderi Notea 9 otkrivaju zanimljive detalje dva dana prije službenog predstavljanja

Samsung Galaxy Note 9 je praktički iza ugla. Službeno će biti predstavljen u četvrtak, dakle za dva dana, a da bi iznenađenja na predstojećem Unpacked eventu bilo što manje, pobrinuo se njemački portal WinFuture. Od insajdera je dobio najnovije promidžbene rendere koji otkrivaju još novih detalja o ovom uređaju.

Nakon što smo već davno saznali da je glavni adut novog Notea 9 njegova S Pen olovka, koja će sada imati Bluetooth vezu i kao takva poslužiti za upravljanje glazbom i okidanje kamerom, sada doznajemo da će se tipkom na njoj moći aktivirati prezentacija, kontrolirati aplikacije, i općenito pridodavati joj funkcije koje želite.

Druga stavka koja je zahvaljujući ovim renderima postala poznata je podrška za 4096 razina pritiska S Pen olovke, što bi trebalo biti iskoristivo prilikom preciznog crtanja po zaslonu.

Da ne bi sve ostalo na S Pen olovci, renderi otkrivaju i određene detalje o kameri. AI trend je očito zahvatio sve proizvođače, pa je tako i Samsung svoju nazvao inteligentnom (Intelligent Camera). Priča je poznata, kamera će automatski prepoznati scenu i subjekt, te sukladno tome podesiti sve potrebne parametre. Ništa novo, no treba vidjeti koliko će biti kvalitetno izvedeno.

I na kraju stavka koja će razveseliti sve one kojima je povezivanje s Dex Station dodatkom bilo komplicirano. Naime, Note 9 će ovu radnju donekle pojednostaviti, jer ćete Dex od sada povezivati samo jednim kabelom, naravno, ako ste ga ikad uopće koristili.

Ostale detalje o Noteu 9 možete pročitati ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT