Novi renderi Notea 9 otkrivaju zanimljive detalje dva dana prije službenog predstavljanja

Samsung Galaxy Note 9 je praktički iza ugla. Službeno će biti predstavljen u četvrtak, dakle za dva dana, a da bi iznenađenja na predstojećem Unpacked eventu bilo što manje, pobrinuo se njemački portal WinFuture. Od insajdera je dobio najnovije promidžbene rendere koji otkrivaju još novih detalja o ovom uređaju.

Nakon što smo već davno saznali da je glavni adut novog Notea 9 njegova S Pen olovka, koja će sada imati Bluetooth vezu i kao takva poslužiti za upravljanje glazbom i okidanje kamerom, sada doznajemo da će se tipkom na njoj moći aktivirati prezentacija, kontrolirati aplikacije, i općenito pridodavati joj funkcije koje želite.

Druga stavka koja je zahvaljujući ovim renderima postala poznata je podrška za 4096 razina pritiska S Pen olovke, što bi trebalo biti iskoristivo prilikom preciznog crtanja po zaslonu.

Da ne bi sve ostalo na S Pen olovci, renderi otkrivaju i određene detalje o kameri. AI trend je očito zahvatio sve proizvođače, pa je tako i Samsung svoju nazvao inteligentnom (Intelligent Camera). Priča je poznata, kamera će automatski prepoznati scenu i subjekt, te sukladno tome podesiti sve potrebne parametre. Ništa novo, no treba vidjeti koliko će biti kvalitetno izvedeno.

I na kraju stavka koja će razveseliti sve one kojima je povezivanje s Dex Station dodatkom bilo komplicirano. Naime, Note 9 će ovu radnju donekle pojednostaviti, jer ćete Dex od sada povezivati samo jednim kabelom, naravno, ako ste ga ikad uopće koristili.

Ostale detalje o Noteu 9 možete pročitati ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]