OnePlus 8 Pro donosi 120 Hz stopu osvježavanja zaslona?

Proljetos smo upoznali OnePlus 7 Pro, jedan od prvih smartfona na tržištu s 90 HZ stopom osvježavanja zaslona, što je za 50% više od uobičajene 60 Hz stope. Međutim, internet se uskoro podijelio na one koji vide i one koji ne vide razliku između ova dva načina prikaza.

E sad, OnePlusu je očito stalo da apsolutno svi vide kako je njihov zaslon među najboljima na tržištu, zbog čega su u novu generaciju odlučili ugraditi zaslon sa 120 Hz stopom osvježavanja, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama.

Tako bi OnePlus 8 Pro, uređaj koji će po svoj prilici svjetlo dana ugledati u svibnju sljedećem godine zaista mogao prikaz podići na jednu višu razinu, ali se odmah postavlja pitanje kako će to utjecati na autonomiju.

Bilo kako bilo, OnePlus u ovoj igri nije sam, pa bi sljedeća godina, uz 5G modeme u većini top modela svih proizvođača mogla donijeti i novi trend u domeni zaslona.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT