OnePlus 8 Pro donosi 120 Hz stopu osvježavanja zaslona?

Proljetos smo upoznali OnePlus 7 Pro, jedan od prvih smartfona na tržištu s 90 HZ stopom osvježavanja zaslona, što je za 50% više od uobičajene 60 Hz stope. Međutim, internet se uskoro podijelio na one koji vide i one koji ne vide razliku između ova dva načina prikaza.

E sad, OnePlusu je očito stalo da apsolutno svi vide kako je njihov zaslon među najboljima na tržištu, zbog čega su u novu generaciju odlučili ugraditi zaslon sa 120 Hz stopom osvježavanja, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama.

Tako bi OnePlus 8 Pro, uređaj koji će po svoj prilici svjetlo dana ugledati u svibnju sljedećem godine zaista mogao prikaz podići na jednu višu razinu, ali se odmah postavlja pitanje kako će to utjecati na autonomiju.

Bilo kako bilo, OnePlus u ovoj igri nije sam, pa bi sljedeća godina, uz 5G modeme u većini top modela svih proizvođača mogla donijeti i novi trend u domeni zaslona.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]