OnePlus 9 Pro će bateriju od 0% do 100% napuniti za samo 29 minuta

Ako je suditi po najnovijim glasinama i curenju informacija, nadolazeći OnePlus 9 Pro će donijeti iznimno brzu tehnologiju punjenja. Kako prenose neki izvori, u kutiji će doći 65W žični punjač, koji će njegovu 4500 mAh bateriju od 0% o100% napuniti za samo 29 minuta.

Pored toga, OnePlus 9 će još podržavati i 50W bežično punjenje, čime će se također isticati među konkurencijom, kojoj svojom tehnologijom već godinama zadaje glavobolje. Istina, konkurenciju to baš i ne muči previše, ali oni kojima je vrijeme punjenja jedna od presudnih stavki, svakako imaju razlog više da kupe baš ovaj uređaj. Naime, ovim putem baterija će biti napunjena za svega 43 minute.

Naravno, sve će to vjerojatno zasjeniti relativno visoka cijena, osim ako OnePlus nekim čudom ne odustane od politike pretjerivanja, budući da npr. Xiaomi nudi slične karakteristike za vidljivo manje iznose.

Podsjetimo, OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro bi službeno trebali biti predstavljeni 23. ožujka, a bit će pokretani najnovijim Qualcommovim procesorom Snapdragon 888 s različitim kombinacijama radne i spremišne memorije. Na području kamera ne očekujemo revolucionarna rješenja optičkog povećanja, ali suradnja sa svjetski poznatim proizvođačem fotoaparata Hasselblad svakako obećava.

OnePlusu pod hitno treba nešto po čemu će ponovno isticati u moru sličnih uređaja, budući da se u zadnje dvije godine u izvjesnom smislu razvodnio ubacujući u ponudu uređaje srednje i niže klase. Upravo zbog toga se nadamo da će tehnologija brzog punjenja zaista dati rezultate koji se najavljuju, kao i suradnja s Hasselbladom.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT