OnePlus Watch – procurile specifikacije

23. ožujka, za kada je najavljeno predstavljanje novih modela OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, svjetlo dana bi trebao ugledati i OnePlusWatch, barem ako je suditi po glasinama i curenju informacija.

Tako danas dolazimo do novih spoznaja o samom uređaju, koji bi trebao biti dostupan u crnoj i bijelo-srebrnoj boji. Promjer sata bi trebao iznosit 46 mm, no za sada nije poznato hoće li u ponudi biti i manji model.

OnePlus Watch bi trebao sadržavati sve funkcije koje moderan pametni sad danas ima, a to je širok raspon praćenja sportskih aktivnosti, mjerenje otkucaja srca, razine SpO2 (postotak kisika u krvi), a kućište bi trebalo biti otporno na vodu s IP68 certifikatom.

Glasine sugeriraju da će sat imati 4 GB interne memorije te da će se moći koristiti i kao daljinski upravljač za OnePlus TV. Ono što nije poznato je na kojem će operativnom sustavu biti temeljen – hoće li to biti Googleov Wear OS ili OnePlusv vlastiti.

Izvor koji prenosi ove informacije sugerira da će sat podržavati sve obavijesti s vašeg smartfona, te da će postojati i LTE verzija, dok bi i obična (preko Bluetootha) trebala imati mogućnost telefonskog razgovora.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT