Otvorene predbilježbe za treću generaciju Motorolinog Moto 360 sata

U svijetu četvrtastih satova, Motorolin Moto 360 je došao kao mrzlo pivo u ljetnoj vrućini. Bio je to prvi pametni sat kružnog oblika pokretan Googleovim softverom.

Međutim, tadašnja tehnologija zaslona još nije bila dovoljno razvijena pa se svijetom nosivih uređaja raširio „flat tyre“ izgled zaslona, upravo zahvaljujući Motoroli. U taj ravni dio zalona se često postavljao senzor ambijentalnog osvjetljenja ili kakav drugi dio hardvera na različitim kineskim kopijama.

Druga generacija Moto 360 sata je već godinu kasnije donijela i potpuno okrugao zaslon, ali i bolji procesor te veću bateriju. Početkom studenog Motorola je predstavila i treću generaciju Moto 360 sata koji ispod 1.2 inčnog OLED zaslona donosi novi procesor Snapdragon Wear 3100, 1GB RAM-a, 8GB interne memorije i bateriju kapaciteta 355 mAh.

Za razliku od većine konkurencije, Moto 360 donosi vodootpornost od 3ATM, ali će to biti dovoljno da bi izdržao i više od 10000 plivačkih zaveslaja prije nego promoči. Dakle, voda mu neće naštetiti, ali bi mu cijena mogla. Treću generaciju Moto 360 sata Motorola cijeni $349.99, odnosno približno 2340 kn, za što se može već uzeti pristojan Samsung Active, Garmin Forerunner 245 ili pak uz značajnu uštedu Huawei Watch GT 2.

Predbilježbe za sat su otvorene u SAD-u, a diljem svijeta će prodaja početi u siječnju 2020. godine. Za sada nema naznaka kada bi se trebala pojaviti na ovim krajevima, ali je izglednije da će prvo biti dostupna putem Amazon trgovine.

Ukoliko vas ipak zanima Google Wear Moto 360, skoknite na službenu stranicu pa se dodatno informirajte o satu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT