OxygenOS 9.5.9 na OnePlus 7 Pro donosi dodatna poboljšanja u fotografiji i općenito performansama

Jedan od prodajnih aduta OnePlusa je brza i primjerena reakcija na primjedbe i prijedloge korisnika, često povezanih u OnePlus forum, za kojeg je razvijena i posebna aplikacija koja dolazi predinstalirana na uređaj.

Nedugo nakon Oxygen 9.5.8 nadogradnje, za OnePlus 7 Pro sada stiže i najnovija s oznakom 9.5.9, koja donosi poprilično dug popis promjena. Ipak, najzanimljivije od njih tiču se bolje responzivnosti touch sustava, a i vizualni efekti bi trebali biti još uglađeniji. Možda sada i moja malenkost uoči razliku u skrolanju sučeljem na 90 Hz (op.a.).

Nova nadogradnja donosi i ukupna poboljšanja performansi, osjetljivost virtualne tipkovnice i bolji vibracijski odgovor. Isto tako su poboljšane brzina i preciznost GPS povezivanja kad je zaslon isključen, a optimizirano je automatsko podešavanje rezolucije zaslona.

Od ostalih detalja navedimo poboljšanje vibracijskog odgovora za 3rd party aplikacije, poboljšanje zvuka u kombinaciji s OnePlus bežičnim slušalicama, višu kvalitetu 48 MP fotografija, kao i performanse prednje kamere.

Na kraju napomenimo da nadogradnja neće svima stići istovremeno, već u etapama, kao što je uobičajeno. U svakom slučaju, posljednji korisnik bi ju trebao dobiti kroz sljedeća dva do tri tjedna.

Ukoliko još niste, svakako pročitajte našu opširnu recenziju OnePlusa 7 Pro, dojmove nakon mjesec dana korištenja i izravnu usporedbu sa Samsungom Galaxy S10+.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]