Samsung će Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus predstaviti na MWC-u krajem veljače

Nakon podulje prakse organiziranja posebnih «Unpacked» događaja za predstavljanje proljetnog top modela, Samsung se ove godine odlučio za povratak na MWC. To je potvrdio šef kompanije na konferenciji za medije za vrijeme održavanja CES-a u Las Vegasu.

Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus će tako svjetlo dana ugledati krajem veljače u Barceloni, dakle nekih mjesec dana ranije nego što je lani bio slučaj s S8 i S8 Plus.

Prema do sada poznatim informacijama, S9 se izgledom neće puno razlikovati od osmice. Doći će s novim Snapdragon 845 i Exynos 9810, ovisno o tržištu, a ako su glasine bile točne, S9 bi mogao biti prvi smartfon koji će, uz ostale, ponuditi i varijantu 512 GB interne memorije.

 
      
 • Haznj

  Ako ne zarati u španjolskoj 🙈

  Imat ce novi proc, kameru ko note, i skener otiska prsta na sredini i eto s9 daj 1000 eura

 • Reis Salkanović

  Čekam S11.

 • Goga Montana

  Trebaju uzeti s8+ kao bazu, stanjiti ga za milimetar i skratiti mu i gornji i donji obrub. Straga mu dati aluminij a ne ljigavo staklo, duplu kameru i otisak prsta po sredini. Gore opet ubaciti IC odašiljač, dolje ostaviti 3.5mm, te staviti mogućnost da u stereu svira i donji i gornji zvučnik. I poraditi malo na kontroli kvalitete ekrana jer mnogi modeli s8 “prelijevaju” boje, ili su najčešće slabijeg osvjetljenja, plavičasti ili rozi. Također, edge je notorna glupost i smeta, izobličava sliku.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]