Samsung Galaxy A90 bi mogao doći u 5G varijanti i s 4500 mAh baterijom

Samsung Galaxy A90, najveći iz nove Galaxy A serije još uvijek nije službeno predstavljen, ali je o njemu na bespućima interneta već prisutna pozamašna količina glasina i špekulacija.

Najnovije vijesti koje stižu danas u velikoj mjeri potvrđuju dosadašnje glasine koje se tiču specifikacija, a najnovija najavljuje i prilično veliku bateriju. kapaciteta čak 4400 ili čak 4500 mAh.

Prema nekim izvorima, Galaxy A90 bi mogao doći u „običnoj“ i 5G varijanti. U oba slučaja zaslon bi trebao imati dijagonalu 6,7 inča, a na poleđini bi se nalazila trostruka kamera s primarnim 48 MP senzorom u kombinaciji s jednom 12 MP ultra širokokutnom kamerom i senzorom dubine. Za sada nije poznato koji će ga procesor pogoniti, ali je prilično izvjesno da će imati najmanje 6 GB RAM-a, s vjerojatnom ponudom i jačih varijanti.

5G varijanta ovog uređaja navodno će dobiti 45W brzo punjenje, no u tu glasinu ne treba polagati puno nade, budući da se isto govorilo i za Note 10, a na kraju se ispostavilo da će izlazna snaga punjača ići maksimalno do 25W, što je inače sasvim pristojno.

Kad će Samsung Galaxy A90 biti službeno predstavljen, za sada nije poznato, no pretpostavljamo da bi se to moglo dogoditi krajem kolovoza na IFA sajmu u Berlinu ili nešto kasnije u rujnu.

Napomena: gornja ilustracija je samo koncept i ne predstavlja stvarni uređaj.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]