Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Prvi renderi na temelju dostupnih informacija

Kako se bliži kolovoz, sve je više informacija o novoj Samsungovoj Galaxy Note liniji koja bi, prema mnogim glasinama, ove godine trebala biti predstavljena u čak tri modela. Pored Samsunga Galaxy Note 20, u ponudi će navodno biti Samsung Galaxy Note 20+ i Samsung Galaxy 20 Ultra.

Ako je vjerovati izvorima koji prenose ove informacije, čini se da se Samsung odlučio za nomenklaturu po uzoru na S20 liniju, tako da će Note 20 Ultra sada preuzeti naslov flagshipa. Upravo ovaj model je prikazan u najnovijim CAD renderima izrađenim na temelju dostupnih informacija, a prenosi nizozemski LetsGoDigital.

Što se specifikacija tiče, Note 20 Ultra bi trebao donijeti otprilike istu konfiguraciju kao S20 Ultra, s tim da će početni model sasvim sigurno krenuti s 256 GB interne memorije, dok bi količina RAM-a u najskupljem modelu mogla iznositi navjerojatnih 16 GB.

Kamera će navodno također biti preuzeta s S20 Ultre, ali sada više neće podržavati 100x digitalni zoom, već 50x.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT