Samsung Galaxy S11 navodno donosi 120 Hz stopu osvježavanja zaslona i tri opcije prikaza

Kako se približava dan službenog predstavljanja Samsunga Galaxy S11, a to će biti negdje krajem veljače ili tijekom ožujka, logično, sve je više glasina o njegovim specifikacijama i karakteristikama.

Najnovije informacije koje prenosi pouzdani cinker Ice Universe potvrđuju prijašnje o 120 Hz stopi osvježavanja zaslona, ali sada ide korak dalje i objašnjava kako će korisnik na izbor imati tri opcije. U postavkama ćete moći odabrati 60 Hz, 120 Hz ili automatski odabir ovisno o sadržaju koji se prikazuje.

Vidjeli smo da mnogi uređaji već sadrže 90 Hz stopu osvježavanja, no ona očito nije toliko bolja od standardne 60 Hz, tako da bi 120 Hz sada zaista mogli primijetiti svi, a ne samo oni s okom sokolovim.

Podsjetimo, Samsung će u novom S11 predstaviti novu generaciju OLED zaslona koju će komercijalno nazvati SAMOLED, a 120 Hz stopa osvježavanja bi trebala biti samo jedna od novosti koje donosi.

Također, ne treba zanemariti ni novu četverostruku kameru čiji će glavni senzor raspolagati s čak 108 megapiksela i pritom proizvoditi 27 MP fotografije zahvaljujući Pixel-binning tehnologiji, kao i 5X periskopski optički zoom.

Također, neki izvori sugriraju da će kamera novog Samsungovog flagshipa biti u stanju snimati i 8K video.

Sve ovo znači da bi S11 napokon mogao donijeti veći odmak u domeni kamere u odnosu na prethodnika, budući da praktički iste senzore u Samsungovim top modelima imamo već dvije generacije za redom.

Još jednom podsjetimo da bi novi modeli Galaxy S11, Galaxy S11e i Galaxy S11+ trebali donijeti i novu tehnologiju izrade baterije, koja bi trebala osjetno povećati kapacitet i autonomiju, dok bi ukupni gabariti uređaja trebali ostati isti. Pored toga, sami zasloni bi trebali dodatno narasti u dijagonali, smanjujući pritom rubove na najmanju moguću mjeru.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT