Samsung Galaxy X s preklopivim zaslonom stiže uskoro, proizvodnja ograničena na 100.000 primjeraka?

Nakon dobrih pet godina, koliko se šuška o Samsungovom smartfonu sa savitljivim zaslonom, možda je sada zaista došlo vrijeme da napokon ugleda i svjetlo dana. Naime. već nekoliko tjedana bespućima interneta kruže informacije o izvjesnom modelu Galaxy X, koji bi trebao imati sve karakteristike «preklopivosti».

Radi se o uređaju koji bi kad se «otvori», trebao pokazati svu raskoš velikog zaslona. Dakle, zaslon bi bio savitljiv samo u onom dijelu gdje bi se preklapao, čime je izbjegnut imperativ ugradnje savitljivih komponenti, za koje niti ne znamo postoje li uopće.

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje su se pojavile ovih dana, Galaxy X bi službeno mogao biti predstavljen već početkom sljedeće godine na CES-u u Las Vegasu, dok bi vrijeme oko MWC-a u veljači, odnosno ožujku, trebalo biti rezervirano za Galaxy S9.

Također, informacije koje su izmigoljile iz Samsungovih odaja u Koreji govore da bi preklopni Galaxy X bi mogao biti proizveden u ograničenoj količini od 100.000 primjeraka, što se može protumačiti nekom vrstom ispipavanja pulsa tržišta.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]