Samsungov Gear VR nosivi gadget stigao u Europu

Samsung Gear VR

Virtualna stvarnost polaganim korakom stiže u naše domove. Nedavno smo imali priliku isprobati vrhunski HTC Vive, a sada nam stiže i nešto mnogo dostupnije. Samsung je započeo prodaju svog Gear VR gadgeta u Europi. Radi se o poboljšanom modelu koji prima nekoliko različitih Samsungovih smartfona, točnije modele Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ i Note 5 (navedeni uređaji služe kao zaslon i platforma za VR aplikacije).

Ovaj nosivi gadget za sada je dostupan samo kupcima iz Njemačke i Nizozemske (najavljen je dolazak i na ostala europska tržišta) po cijeni od prilično visokih 100 €. Vrlo slab izbor aplikacija te općenito, nedostatak kvalitetnog sadržaja mnoge će odvratiti od kupnje, ali dolaskom ovih VR naočala na tržište SAD-a i Europe, za očekivati je bitnije promjene na ovom polju. Koliko je zapravo isplativa ova investicija, znati ćemo kad nam uređaj stigne na test.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT