Sljedeće godine stižu tri iPada, među njima i 10,5-inčni iPad Pro?

ipadpro-21

Još nas mjesec dana dijeli od predstavljanja nove generacije iPhonea, no to ne znači da ne treba špekulirati i o iPadima, koje ćemo također ugledati u bliskoj budućnosti. Tako su već sada počele kružiti glasine da Apple za 2017. godinu priprema čak tri nova iPada, među kojima će se naći tradicionalni 9,7-inčni, ali i 10,5-inčni iPad Pro.

Prema izvoru kojeg citira MacRumors, 10,5-inčni iPad Pro bi se trebao pridružiti 12,9-inčnom, dok bi manji, 7,9-inčni iPad mini mogao doživjeti sudbinu mnogih manjih tableta, a to je nestajanje s tržišta. Otkad su smartfoni narasli na 5,5 inča (neki čak i više), svrha postojanja manjih tableta je postala upitna. Ista stvar se očito dogodila i Appleu, jer su mnoge mušterije kupnjom 5,5-inčnog iPhonea, jednim udarcem ubile dvije muhe.

Za sada još nije jasno hoće li Apple na AMOLED tehnologiju zaslona prijeći sljedeće ili 2018. godine, no većina analitičara se slaže da je takav prelazak neminovan.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT