Sljedeće godine stižu tri iPada, među njima i 10,5-inčni iPad Pro?

ipadpro-21

Još nas mjesec dana dijeli od predstavljanja nove generacije iPhonea, no to ne znači da ne treba špekulirati i o iPadima, koje ćemo također ugledati u bliskoj budućnosti. Tako su već sada počele kružiti glasine da Apple za 2017. godinu priprema čak tri nova iPada, među kojima će se naći tradicionalni 9,7-inčni, ali i 10,5-inčni iPad Pro.

Prema izvoru kojeg citira MacRumors, 10,5-inčni iPad Pro bi se trebao pridružiti 12,9-inčnom, dok bi manji, 7,9-inčni iPad mini mogao doživjeti sudbinu mnogih manjih tableta, a to je nestajanje s tržišta. Otkad su smartfoni narasli na 5,5 inča (neki čak i više), svrha postojanja manjih tableta je postala upitna. Ista stvar se očito dogodila i Appleu, jer su mnoge mušterije kupnjom 5,5-inčnog iPhonea, jednim udarcem ubile dvije muhe.

Za sada još nije jasno hoće li Apple na AMOLED tehnologiju zaslona prijeći sljedeće ili 2018. godine, no većina analitičara se slaže da je takav prelazak neminovan.

 
      
  • Mario

    Uzevši u obzir da posjedujem već skorom preko dvije i pol godine jedan iPad Air 9.7 dimenzije dijagonale, ne mogu poreći da sam više nego iznimno zadovoljan sa onim što sam sa njim dobio.
    Ali, ako imaju namjeru sa “svima” u kolekciji preći na Pro liniju, to bi mogao biti vrlo pozitivan motiv za ubuduće uzeti jedan, ali koje dimenzije, obzirom mi je 9.7 vrhunski bolji bio od 7.9, a 12.9 mi je za moje potrebe little too big, dočim bi 10.5 mogao, možda biti JackPot sa gabaritima i specifikacijama?!?!

  • gdje su sad oni koji su govorili kako bi se Samsung trebao ugledati na apple na broj puštenih modela? 😀

  • Sljam

    Lol na čemu si ti hahaha

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]