Sony pokrenuo novu Sony Mobile web stranicu

Nakon što je Sony otkupio Ericssonov udio u zajedničkoj kompaniji Sony Ericsson koja je u siječnju  rebrandirana u Sony Mobile Communications bilo je samo pitanje vremena kada će se i prateći servisi prilagoditi novom nazivu. Tako je danas Sony pokrenuo novu www.sonymobile.com web stranicu koja zamjenjuje staru www.sonyericsson.com. Hrvatska verzija ove stranice za sada još nije u funkciji, a sve koje smo do sada koristili automatski nas preusmjeravaju na globalnu. Čini se kako su radovi još uvijek u tijeku pa ćemo na lokaliziranu verziju još malo pričekati.

Više informacija

 
      
 • Marijan

  bogovi

 • Zdenko

  sramota, xperia x10 mini pro nakon ažuriranja inačice nije za upotrebu, gubi operatera, javlaj da se mora pokrenuti kako bi uspostavila vezu, prekida vezu na internetu, a preuzimanje poziva je čista lutrija, zatrpani display prekriva tipke za preuzimanje. Kome se obratiti ? Nema podrške za mobilni od 2000 kn?

 • Nikola

  Ako mi netko može pomoći…. imam eperiju arc i kod kuće bežični net na koji koristim BEŽIČNO komp i laptop… mobitel spoim na istit takav način preko wifi-a i upišem lozinku… sve po pravilu ali tu se onda pojavljuje problem…. mobitel se spoi na net, prihvati lozinku, signal full pun ali neće da otvori niti jednu stranicu!!!!!! zašto? kako da otklonim problem? to mi se dešava samo kad se spajam kod kuće na svoj net a svugdje drugdje radi normalno bez greške

 • Mik

  Pokvarila mi se Xperia S , 3 puta za isti kvar, i po zakonu imam pravo na novi uređaj a Sony dopušta samo zamjenu matične ploče te tvrde da je to isto kao novi mobitel, a mobitel ima kvar mikroofoniju sto nema veze s matičnom pločom a u servisu ga nisu uspjeli otkloniti 3 puta, te sada imam pokvareni mobitel s novom matičnom pločom!
  A to što Sony ne dopušta zamjenu za novi mobitel, već zamjenu matične ploče je sramotu za tu kompaniju! Čine kršenje korisničkih prava koja sam potpisao s Tele 2, te koja su naglašena u ugovoru Tele 2!
  Uvijek sam kupovao Sony mobitele ali ovo je zadnji! Jer nisam znao da su ljudi tako bezobrazni koji tamo rade i ne izlaze u susret korisnicima njiihovih uređaja! Ovo ću proslijediti svima koje poznajem i na sve forume koje mogu, te se nadati da ćete izgubiti što više kupaca vaših mobitela, i tužiti vas zbog svega navedenog!

 • zoran

  zašto opet ne mogu pristupiti market trgovini na xperia 8

 • mioo

  nemogu pristupiti market trgovini sa xperia 8 nemože se spojiti na gogle server a net radi normalno

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]