Stigla nova Google Earth aplikacija za web i Android

Nakon dvije godine rada, Google je danas predstavio novu verziju aplikacije Google Earth, koju zadnjih desetak godina koristi najširi krug populacije. U službenoj objavi se navodi da je nova web verzija već dostupna online, i to na adresi earth.google.com, ali i kao Android aplikacija koju možete pronaći u Play Trgovini.

Novi Google Earth sadrži poboljšane 3D mogućnosti, ali i novosti u virtualnim šetnjama svijetom. Za novu verziju Earth servisa, Google se udružio s raznim znanstvenim i neprofitnim organizacijama, kako bi kreirao «Voyager» sekciju, koja će sadržavati profesionalno tumačenje, u stilu virtualnog turističkog vodiča.

Tu je još i poznati «I’m feeling lucky» link, koji će vas odvesti na jednu od 20.000 podržanih lokacija. Za pretpostaviti je da će ovaj broj vremenom rasti, kao i broj podržanih jezika. Imajte na umu da Android aplikacija ne mora nužno biti dostupna svima u istom trenutku, dok je web aplikacija za sada podržana u Chrome pregledniku.

Google

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]