Testiramo: LG G4

naslovna g4 testiramo

Prije 2 tjedna, bili smo na predstavljanju LG-a G4 u Zagrebu na kojem smo se mogli upoznati sa svim što G4 nudi, a koliko ima istine u cijeloj prezentaciji i je li to sve tako dobro kao što nam je LG izprezentirao, konačno možemo i sami saznati.

Na test nam je upravo pristigao nasljednik prošlogodišnjeg LG-a G3. Naizgled, G4 je vrlo sličan prethodniku, no LG tvrdi kako je G4 poboljšan u svim segmentima. Od novog 5,5″ QHD zaslona koji nudi vjerniji prikaz boja te bolju vidljivost na suncu, poboljšane kamere i kvalitete izrade pa sve do novog Snapdragona 808, za kojeg mnogi tvrde kako je nedostatak jer nije najjači trenutno dostupni Snapdragon na tržištu.

LG je za razliku od većine konkurencije zadržao izmjenjivu bateriju što je danas rijedak slučaj među top modelima konkurencije. Nije izostala niti podrška za micro SD kartice kojima mnogi vole proširiti relativno malu internu memoriju. U ponudi je konačno i “premium” izvedba G4 s kožnom pozadinom za sve one kojima je kvaliteta materijala na visokom prioritetu pri kupnji novog uređaja.

S obzirom kako se LG iznimno potrudio prikazati G4 boljim od najljućeg konkurenta Galaxya S6, a pogotovo u segmentu kamere, pripremit ćemo i usporedbu kamera narednih dana u kojoj ćete moći i sami procijeniti kako se ova dva ljuta rivala nose.

Što sve nudi novi G4, zadovoljava li titulu nasljednika i zaostaje li Snapdragon 808 za jačim procesorima, potrudit ćemo se saznati kroz naš standardni proces testiranja, a do tada ostavljamo vas s nekoliko kadrova uređaja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želja za testiranjem, ostavite nam komentar ispod teksta.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT