Testiramo: Samsung Galaxy S Advance

Tražili ste – evo ga! Zbog vrlo čestih upita kada ćemo testirati i recenzirati Samsung Galaxy S Advance, malo smo se potrudili i nabavili jedan primjerak s kojim ćemo se družiti otprilike tjedan dana i nakon čega će uslijediti detaljna recenzija.

Samsung Galaxy S Advance zbog svojih karakteristika i razumne cijene već neko vrijeme slovi kao “best buy” uređaj, a kakve su njegove performanse u stvarnosti pokušat ćemo utvrditi tijekom sljedećih dana. Dvojezgreni procesor takta 1 GHz u kombinaciji s 768 MB RAM-a obećava, a podatak o Super AMOLED zaslonu govori sam za sebe.

Dimenzijama ovaj uređaj spada u srednji razred Androida, no sa svojim 4,0″ zaslonom mnogima predstavlja gornju granicu ugodnosti pri korištenju.

Kao i uvijek, pitanja, komentare i sugestije možete ostaviti u komentarima ili na forumu u za to primjerenoj temi.

Dopuna: Gotova je i recenzija Samsung Galaxy S Advance.

 
      
 • Hrvoje

  Imao sam u rukama ovaj Samsung i moram priznati da nema velike razlike sa S2 osim u veličini ekrana i slabijeg CPU,kamere i još nekih stvari koje prosječnom Android korisniku nisu tolko extra potrebne.Jako dobro sjeda u ruku.Ekran od 4″ mu nije mana i upravo je u omjeru uloženo-dobiveno najbolja kupnja po meni.Iako mana mu je možda što nije velika razlika u cijeni sa S2 i to kamen spoticanja.

 • djecak

  Kreso, koji ti je ono widget za vrijeme na s3? I jel se placa?

 • Palmary. Imas vrziju koja se placa I free

 • avangard

  iman i ja palmary s3 na svom ali nemogu nac ovakav widget a izgleda mi predobro

 • Josip3

  kad bi trebala bit recenzija? ovih dana?

 • Mozda veceras, a najkasnije sutra.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]