Xiaomi Mi 9 Pro 5G službeno: Snapdragon 855+, 12 GB RAM-a, 30W bežično brzo punjenje…

Xiaomi je danas službeno predstavio najnoviju varijantu svog Mi 9 smartfona – Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Samo ime kaže da se zapravo radi o poboljšanoj verziji postojećeg Mi 9 modela, s podrškom za 5G mreže i neizbježnim Pro dodatkom.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G tako dolazi sa 6,4-inčnim zaslonom, pogonjen je najnovijim Qualcommovim Snapdragonom 855+ u kombinaciji s 8 ili 12 GB RAM-a, a dolazi s 4000 mAh baterijom i podrškom za brzo punjenje s 30W bežično ili 45W klasično žičnim putem.

U prvom slučaju ova baterija bi trebala biti napunjena za svega 69 minuta, a s klasičnim 40W punjačem vrijeme punjenja se skraćuje na nevjerojatnih 48 minuta. Usput spomenimo da uređaj podržava i 10W reverzibilno bežično punjenje.

Kamere su u odnosu na izvorni Mi9 model nepromijenjene, dakle dolaze u postavi 48+16+12 modulom, a od novosti treba istaknuti novi, odnosno jači vibro motor.

Cijena uređaja u Kini iznosi od 3699 do 4299 juana, ovisno o modeli kojeg izaberete, a 30W bežični punjač će se prodavati odvojeno po cijeni od 199 juana, dok 45W žični punjač dolazi u prodajnom pakiranju. (Iznosi u juanima otprilike odgovaraju iznosima u kunama. Kad će uređaj biti dostupan na europskom tržištu, tj. u globalnoj verziji, za sada nije poznato.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]